Fellesfasiliteter - No 1 Durendalveien Åpner meld interesse popup

Paviljong og treningsapparater på tunet. Treningsrom og badstue med tilhørende garderober. Ett fint innredet sykkel- og skismøreverksted og ikke minst stor flott lounge/dagligstue hvor du kan låne deg en PC, ta en kopp kaffe når du leser ferske aviser eller ser sporten på TV med flere.

2532_07_Badstue mot Treningrom

Kort vei til trening

No 1 Durendalveien er tilrettelagt for en aktiv livsstil. I nederste plan finnes et smakfullt innredet og godt utrustet trimrom med tredemøller, ergometersykler og alt du måtte ønske deg av treningsutstyr. Rommet fremstår som lyst og innbydende med naturlig lys fra store vinduer og god belysning. Etter treningsøkten kan du nyte et velfortjent bad i sameiets store badstue som har direkte tilgang fra treningsrommet via dame- og herregarderoben. Selv badstuen får godt med lys fra et stort vindu med utsikt til treningsrommet.

No 1 Durendalveien, blir noe helt spesielt. Ta kontakt med megler for mer informasjon!

2532_05_Lounge_V1_02

Ta morgenkaffen i Loungen

No 1 Durendalveien byr på et tilbud som andre kan se langt etter! Ved inngangen blir du tatt imot av en smakfullt innredet lounge med sittegrupper, spisestue, peis, stor-skjerm og et godt utrustet kjøkken; tilrettelagt for alle som ønsker å leve et sosialt liv med gode naboer og venner. Her vil du kunne lese dagens aviser, snakke med naboen over en kopp kaffe eller bare slappe av foran peisen. Kanskje er det også her naboene samles for å se de store sportsbegivenhetene?

Loungen innredes også med arbeidsplasser for å sette seg ned med pc’en og ha hjemmekontor. Lokalet passer også til mindre sammenkomster når stuen i leiligheten din ikke strekker til.

No 1 Durendalveien ligger høyt og fritt med nydelig utsikt og gode solforhold. Dette skal bli et godt sted å bo og være for deg og dine.

2532_12_Smorebod

Sykkelverksted og smørebod

Fra No 1 Durendalveien er det kort vei til de gode naturopplevelsene både sommer- og vinterstid. Kun 10 minutters rask gange fra utgangsdøra tar deg til lysløypa og milevis med sykkelstier og preparerte skiløyper. Derfor legger vi til rette for at du trygt skal kunne oppbevare sykkelen innendørs i en stor sykkelbod med rask adkomst utenfra. Her finnes utstyr til pumping av dekk og sykkelreparasjon. Det lages også en separat smørebod som er dedikert til preparering og smøring av ski – fullt utrustet med en stor benk med smøreprofiler, jern og selvsagt rikelig med tilbehør til dette. God tur!

Meld interesse
  Bent Norderhaug
  Eiendomsmegler MNEF / Partner
  ban@attentuseiendom.no
  / 915 14 822

  Kjell Ove Loeshagen
  Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder
  kol@attentuseiendom.no
  / 411 44 038