Ditt nærmiljø - No 1 Durendalveien Åpner meld interesse popup

No 1 Durendalveien ligger sentralt til i Oppegård syd, i Nordre Follo Kommune. Her er veien kort til å gjøre det du har lyst til.

gjersjøen_greverud_01

Nærområdet

Med kort gåavstand til marka og lysløypa, er rekreasjonsmuligheten store med oppkjørte skiløyper når det er snø og hyggelige turstier ellers i året.

Det er stor aktivitet på Greverud golfbane så vel sommer, som vinter. Ikke bare brukes Greverud golfbane av golfelskere om sommeren. Takket være en aktiv skiklubb og skiforeningen som jobber intenst med kunstsnø og løypekjøring, kan alle i Oppegård nyte vinteraktiviteter selv i snøfattige sesonger, på golfbanen. Vi skal heller ikke glemme å nevne de flotte turområdene i Nøstvedtmarka, som strekker seg langt innover mot Ski og Vinterbro.

For barnefamilier kan vi reklamere med flere barnehager i nærområdet. Med Greverud barneskole, som nærmeste nabo, kan man ikke få en bedre skolevei. Flåtestad ungdomsskole, som ble oppført i 2005, er mindre enn en 15 minutters gåtur unna. En moderne skole, som har fått priser for sin organisering med fire aldersblandede baser. Oppegård togstasjon ligger kun noen minutters gange fra Durendalveien, med kun 20 minutter til Oslo S med tog. I tillegg er det kort vei til både E6 og E18 som er viktige hovedfartsårer med bil til Oslo. Både Greverud- og Oppegård senter har nærbutikker, frisører, matbutikker og serveringssteder.

I tillegg har Greverud senter et enda videre forretnings-tilbud med apotek, blomster, hudpleie- og legesenter. Sist, men ikke minst, som nærmeste nabo til din leilighet og samlokalisert til Oppegård legesenter, ligger Toppenhaug Seniorsenter. Som de skriver så fint på sine hjemmesider: «Her har vi hjemmekoselige lokaler, verksted, hobbyrom, aktiviteter, tilbud om turer, foredrag og hjemmelaget mat». Et godt og sosialt tilbud rett utenfor døra di!

Meld interesse