Leilighetene - No 1 Durendalveien Åpner meld interesse popup

No 1 Durendalveien har leiligheter for enhver smak. Fra effektive toroms til rause fireroms. Felles for alle er romslige private uteplasser og gode kvaliteter.

2532_15_Leil_31_Stue

Noe for enhver smak

Boligene i No 1 Durendalveien er planlagt til minste detalj for å passe til mennesker i enhver livssituasjon. Alt fra de effektive og funksjonelle 2-romsleilighetene på 41 m2 til de rause toppleilighetene på 126 m2 med store takterrasser – og alt imellom – er med på å gi sameiet en samling av gode naboer som vil gjøre No 1 Durendalveien til et godt sted å bo.

Vi har tilrettelagt for å gi en følelse av felleskap, hvor alle kjenner sine naboer og kan treffe dem ved mange ulike anledninger. Felles fasiliteter inviterer til en aktiv og sosial livsstil.

2532_04_Leil_28_Stue mot Balkong_02

Optimal utnyttelse

Vi har lagt vekt på at alle leilighetene skal få noe ut av hver eneste kvadratmeter. For eksempel har vi søkt å utnytte fasadene godt slik at mange får enten leiligheter som er gjennomgående eller hjørneleiligheter som gir gode planløsninger som slipper inn rikelig med naturlig lys. Dessuten vet vi at store uteplasser er avgjørende for god bokvalitet. Vi planlegger derfor at selv de minste leilighetene skal kunne nyte godt av gode solforhold med romslige terrasser og balkonger.

Meld interesse